Jihlavský starší dorost odehrál na Strahově utkání 8. kola nejvyšší dorostenecké ligy, kdy i přes velmi dobrý výkon nestačil na domácí pražskou Spartu a odnáší si tak porážku 3:1 (1:1). Za Vysočinu se již v 18. minutě trefil Adam Šubert. Jihlavští momentálně okupují 14. příčku soutěže.
logo logo
3:1(1:1)

AC Sparta Praha:

FC Vysočina Jihlava: Trešl - Veselý, Dolejší, Novák, Matoušek - Puzrla, Stoček - Šubert (67. Ikechukwu), Palán (79. Ostrovka), Bouchner (79. Ritter) - Rais (58. Uchechi)

  • Branky: 67. Liška, 84. Kaczmarek, 89. Saal (PK) - 18.Šubert
  • Diváci: 100

Komentář

"Na Strahově jsme se hráli velmi dobré utkání, téměř 70.minut jsme vedli, bohužel bod jsme ztratili v posledních minutách utkání po situaci v defenzivě, která se dá jednoduše vyřešit. Je potřeba říci, že Sparta v závěru přidávala na intenzitě. Poslední zápasy jsme se herně zvedli, kluci nejenže neskutečně pracují, ale dostávají do hry i potřebnou kvalitu, kterou potřebujeme ovšem přenést do bodového efektu." pocvháli své svěřence trenér Josef Vrzáček

Pokračovat na další článek:

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body!