Cíl FC Vysočina před posledním třicátým kolem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je jednoznačný - vyhrát a skončit v tabulce co nejvýš. Pokud dnes Vysočina Varnsdorf porazí, může ho přeskočit a být celkově šestá.

Těžké utkání čeká dnes naše borce ve Varnsdorfu. V tabulce F:NL je Varnsdorf se čtyřiačtyřiceti body na šestém místě, Vysočina s jednačtyřiceti body na místě sedmém.

„Nečeká nás nic jednoduchého, bude to těžký zápas. Pokud bychom utkání vyhráli, můžeme Varnsdorf v tabulce přeskočit a o to bychom se chtěli pokusit. Zápasem bojujeme o šesté místo. Pokud by se nám to nepodařilo, s největší pravděpodobností zůstaneme na sedmém místě a pokud by týmy pod námi vyhrály, můžeme skončit ještě na osmém místě," bilancuje hlavní trenér A týmu FC Vysočina Jan Kameník.

Podle něj je Varnsdorf tým, který se celou sezonu prezentoval velmi dobře. Hraje kombinační fotbal, dokáže si vytvářet spoustu šancí a staví hru odzadu.

„Naše meta je být co nejvýš, chceme se se sezonou rozloučit dobře, vítězně a důstojně tak, abychom z toho měli dobrý pocit, k zápasu přistupujeme se vší vážností," řekl Kameník.

Zápas s FK Varnsdorf startuje dnes v 17:30.

Pokračovat na další článek:

Vysočina se v posledním domácím duelu rozloučila výhrou

V posledním domácím duelu přivítala Vysočina Příbram. Oba celky už mohly hrát bez nervů. Na výkonu Jihlavanů to bylo v prvním poločase znát, byli daleko živějším týmem. Do vedení poslal své barvy v 18. minutě Mame Tall. Hosté začali aktivněji druhý poločas a po hodině hry bylo srovnáno. Trenér Jan Kameník měl ale při střídání šťastnou ruku. Po minutě pobytu na hřišti vstřelil v 77. minutě branku Lukáš Musil. Vysočina porazila Příbram 2:1 a na svém kontě má již 41 bodů.